Untitled
03 mei 2012
week 22: 26 april t/m 2 mei

Op 27 april zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er deze week niet, omdat ze op vakantie waren. Later hebben we samen met oma boodschappen gedaan.
Roger, Wendy, Rens en Jasmijn zijn op 28 april op kraamvisite geweest. Wendy was wel al alleen op kraamvisite geweest, maar Roger en de kinderen nog niet. We zijn ze wel al vaker tegengekomen als we aan het wandelen waren, dus ze hadden Bas wel allemaal al gezien, maar nu konden Rens en Jasmijn Bas beter knuffelen. Later hebben we met zijn drietjes nog een stuk gewandeld.
Op 29 april zijn we op 2 kraamvisites geweest. We zijn eerst in Voorburg bij Fahra en Koen en hun dochtertje Sarah geweest, daarna in Rotterdam bij Samira en Mark en hun dochtertje Loïse. Sarah is op 6 maart geboren en Loïse op 16 maart. Wat lijkt Bas dan alweer groot als je zo’n kleine baby’tjes op je arm hebt! Het was een erg leuke, maar wel vermoeiende dag, zeker voor Bas. Hij heeft in de auto wel steeds geslapen en ook bij Fahra en Samira heeft hij regelmatig in de bak van de kinderwagen gelegen, maar het is toch heel anders dan dat hij na iedere voeding in je eigen bedje gelegd wordt en rustig kan slapen.
Op Koninginnedag, 30 april, zijn we met zijn drietjes gaan wandelen in het bos. Het was erg mooi weer en het was er lekker rustig. Toen we teruggingen naar huis moesten we een klein stukje over de Slingermarkt (allemaal kraampjes in het centrum met tweedehands spulletjes), maar het was erg druk en we waren blij dat we thuis waren. Bas heeft er niets aan om over zo’n markt te lopen en wij vonden het te druk om met de kinderwagen overal tussendoor te gaan.
Op 01 mei hebben we tante Maartje en Eline weer gezien na hun vakantie. We zijn samen met hen en met opa en oma Van Aerle gaan ontbijten bij de HEMA. Het ontbijt was goed en het was erg gezellig. Daarna moest ik weer naar de tandarts voor de wortelkanaalbehandeling. Bas is toen bij opa en oma gebleven. Volgende week moet ik nog één keer terug en dan is de wortelkanaalbehandeling helemaal klaar. ’s Avonds heb ik Bas weer gemasseerd, voor de tweede keer waar papa bij was. Gelukkig was Bas deze keer niet zo afgeleid en heeft hij lekker van zijn massage genoten.
Op 02 mei zijn we weer samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative